Sommerferie!

 

Hei! Endelig er det sommerferie jeg kjenner det skal bli godt, idag vart jeg så utrolig dårlig så håper jeg ikke blir syk. Ihvertfall håper jeg da å bli frisk til helgen, for på lørdag blir det jentekveld hos Emilie. Det blir koslig, lenge siden sist, og på søndag skal jeg i bursdag til vår kjære Heidi! Jeg sa jeg skulle si hva jeg synest om sminken til E.L.F og her kommer meningen min om ihvertfall de produktene jeg kjøpte:


UTROLIG BRA! Denne her ble jeg forelsket i med en gang, akkurat nå bruker jeg colour adapt fundation, før syns jeg ikke den var noe bra i det hele tatt. Men nå når jeg bruker denne kosten til så synes jeg fundationen blir helt ny, den dekker mer og blir mer min hudtone. Og det at denne kosten bare koster 13-14 kr er helt sykt!Denne sprayen sprayer man etter at man har tatt på all sminken, for at sminken skal sitte lengre og at den skal se finere ut på. Jeg synest den funker utrolig bra og denne sprayen er full av alovera, grønn te og mange vitaminer som er bra for huden så denne er også utrolig bra.


Denne her er også kjempe fin og ha :) Kjempebra bådde selve fargen og kosten du får med for å bruke på øyenbrynene :)
Helt ok mascara, den gir lange fine vipper og den skiller vippene også fint. Jeg personlig liker litt mer volum i vippene enn det denne gir. Men den er utrolig bra når man tenker på prisen :)


Skikkelig søt farge, helt ok kvalitet :)

 


Dette pudderet likte jeg ikke, jeg prøvde det en gang og huden ble helt oransj, ikke brun eller gylden men rett og slett oransj. Så det var den eneste av de tingene jeg kjøpte jeg ikke likte :)

 

Denne var også ganske grei, funker fint :p

 


Denne har jeg ikke forstått helt va er enda, trodde det var som en slags fuktighetskrem og det er det jo forsåvidt, bare med litt farge i. Så det blir som en tynn fundation som gjør huden myk og fin. Den funker ihvertfall kjempe bra, jeg tar den på før fundation og hudn blir kjempe fin og gjør at fundationen ser mye bedre ut på :)

 


Helt ok, har bare prøvd den en gang men som sagt helt ok :)

Jeg er veldig posetivt over kjøpet, og prisen er jo helt sjokkerende! Jeg skal ihvertfall inn å kjøpe mer i nermeste fremtid.

- Ingrid

4 kommentarer

Tuva

23.jun.2011 kl.23:42

Hva bruker man conclaler, blush og blooster til?

Tuva

24.jun.2011 kl.00:01

vil du si at det er bra og bruke "all over cover stick" ? eller trenger man ikke det?

likerdu

24.jun.2011 kl.01:23

Tuva: concealer bruker man for å sjule sånne småting, som kviser eller mørkeringer rundt øynene eller lignende. Blush bruker man i kinnene for å få litt farge, og blooster er jeg ikke helt sikker på hva er :)

likerdu

24.jun.2011 kl.01:26

Tuva: Jeg har en "shimmerstick" som jeg kan bruke hvor som helst, men jeg bruker den aldri så de der "all over cover stick" tror jeg ikke jeg er så intressert i, men det er jo sefølgelig forskjelig fra person til person :)

Skriv en ny kommentar

hits